Behandeling Bioresonantie
Praktijk Welzijn Elburg
Facebook Praktijk Welzijn Elburg
Whatsapp Praktijk Welzijn Elburg

06-83898138

Bicom Bioresonantie Elburg

Test en behandeling

 

Voor bioresonantie therapie wordt gebruik gemaakt van de Bicom® bioresonantie apparatuur.

Voor een eerste behandeling dient u een vragenlijst (anamnese) in te vullen, dit dient ter ondersteuning voor de therapeut om uw klachten helder te krijgen. Dit formulier kunt u hier downloaden, gelieve zo compleet mogelijk invullen en hierna per mail of per post opsturen.

Het eerste consult zal ongeveer 60 tot 90 minuten in beslag nemen, de eventueel daarop volgende consulten zo'n 30 tot 60 minuten, afhankelijk van de klacht(en).

 

Testprocedure


Voor de behandeling dient u plaats te nemen in een stoel en wordt er een elektrode naast u geplaatst die, met behulp van de BICOM®,  in staat is om uw energieveld en de afzondelijke weefsels/organen te meten. Met behulp van de biotensor worden in dit energieveld eventuele verstoringen vastgesteld. Met een specifieke, pijnloze test kan de therapeut uitzoeken of er een allergie of intolerantie bestaat voor specifieke voedingsstoffen of dat bepaalde organen verzwakt zijn, dan wel giftige stoffen in het lichaam zijn die een negatieve invloed hebben. Zo kan in veel gevallen de verborgen oorzaak van een ziekte of ongemak worden opgespoord.


Behandeling


Na het onderzoek kan de therapeut een individueel behandelplan opstellen en wordt er met de patiënt overlegd welke ondersteunende maatregelen genomen kunnen worden om de genezing te bespoedigen. Een behandeling kan bestaan uit het toedienen van therapeutische signalen en de praktijk wijst uit dat de patiënt in veel gevallen zelf veel kan bereiken door de voeding enigszins aan te passen.

Het aantal behandelingen hangt van de aard en de ernst van de klachten af en hoe lang deze reeds bestaan.Wat kunt u zelf doen om de bioresonantie therapie te ondersteunen?


Aanbevolen wordt om rond de therapie 2 liter mineraalarm water te drinken. Bij het vrijmaken en uitleiden van opgeslagen schadelijke stoffen helpt dat om het lichaam zo snel mogelijk van de afvalstoffen te ontdoen. Minstens 6 uur vóór en na de therapiesessie mag u geen alcohol gebruiken. En gedurende de behandelperiode word suiker en varkensvlees afgeraden.


Bezoekadres


Mast 47

8081NH Elburg


Email: info@praktijkwelzijn-elburg.nl

Tel: 06-83898138

Copyright © All Rights Reserved