Uw therapeut
Praktijk Welzijn Elburg
Facebook Praktijk Welzijn Elburg
Whatsapp Praktijk Welzijn Elburg

06-83898138

Mijn naam is Melvin Beuker, interesse in Orthomoleculaire geneeskunde en Bioresonantie is ontstaan doordat ik in het verleden zelf vanwege klachten bij een Orthomoleculair/Bioresonantie therapeut terecht kwam. De therapie gaf inzicht in de herkomst van mijn klachten, waardoor ik op gerichte wijze aan de slag kon met de uitkomst. De aard van mijn klachten werd veroorzaakt door bepaalde voedingsmiddelen.

 

Ik wilde graag meer bekendheid geven aan orthomoleculaire geneeswijze en bioresonantie

en besloot dat ik ook andere mensen hiermee wil helpen.

 

De missie en visie van mijn praktijk is om Orthomoleculaire-geneeskunde en Bioresonatie therapie voor een ieder bereikbaar te maken.

Hiermee wil ik bewerkstelligen dat meer mensen de positieve effecten van deze therapie kunnen ervaren.


Alvorens ik de professie van orthomoleculair- en bioresonantie therapeut kon uitvoeren, heb ik initieel gerichte opleidingen gevolgd, waaronder de opleiding HBO medische basis kennis, HBO orthomoleculaire geneeskunde en de basisopleiding bioresonantie. Hier is het niet bij gebleven, jaarlijks dient er bijscholing plaats te vinden. Hieronder volgt een opsomming van een aantal cursussen.

 

 

U bent van harte welkom bij praktijk Welzijn Elburg!

 

Mocht u vragen hebben dan verzoek ik u om gebruik te maken van het contactformulier, u kunt het contactformulier hier vinden.


Bezoekadres


Mast 47

8081NH Elburg


Email: info@praktijkwelzijn-elburg.nl

Tel: 06-83898138

Copyright © All Rights Reserved